Klart du vill lära dig mer om PD-övervakning!  

I höst håller vi utbildningar på följande orter: Stockholm, Göteborg och Malmö. Vänligen registrera ditt intresse genom att fylla i formuläret och låta oss veta vilken stad som passar dig bäst. Vi kommer skicka ett mejl till dig med mer information angående utbildningstillfället och en bekräftelse . 

Vi ser fram emot att träffa dig för att diskutera PD i din anläggning.


Varför Pry-Cam?

Pry-Cam är snabbare, säkrare och mer effektiv än tidigare. Den ser problemen idag och dokumenterar kunskap för morgondagen.
 

Med  ett system av produkter som  klarar online-mätning och insamling av data på spänningsatt nät, kan man diagnostisera förändringar i sin anläggning.

Under utbildningen kan du förvänta dig att få lära dig mer om Pry-Cam, vår banbrytande teknologi för systemhantering och systemövervakning. Klicka nedan för att lära dig mer om våra innovativa lösningar.

Möt Pry-Cam Family

Pry-Cam familjen består av flertalet toppmoderna produkter som täcker de viktigaste delarna av systemövervakning och hantering av elsystem
 

Passande för all typ av elektrisk utrustning som ligger mellan 3 kV till 600 kV

 

Pry-Cam Services

Hundratals fel och brister har redan förhindrats tack vare Prysmians PD-experter som genomför tillståndsbedömningar och fellokaliseringar online. En lyckosam blandning av den innovativa teknologin involverad i Pry-Cam och Prysmians expertis och kunskap kring isoleringsmaterial

Pry-Cam Cloud

Fjärr-och realtidsövervakning och dataanalyser för bättre underhållshantering

Hantera lagring och dela din data säkert och effektivt. Du mäter, du kontrollerar, du lär dig.

Idag hanterar vår databas över tre miljoner mätningar som inte skulle blivit klassificerade och lagrade annars. Men Prysmian gjorde det. 

René har flera års erfarenhet inom högspänningssystem med fokus på förebyggande underhåll med hjälp av toppmodern teknik. Dessa toppmoderna applikationer innefattar allt från partiell urladdningsövervakning på online-kretsar, fiberoptisk övervakning för att mäta bl.a. temperatur och akustik, mm.

Roger startade sin karriär i branschen som elektriker 1987. Ett decenium inom grossistbranschen och nästan två decenium inom kabelindustrin har resulterat i att Roger sett det mesta inom kabel. Roger ansvarar för försäljning av högspänningskablar i Sverige, för Alesea (Prysmian Groups trumhanteringssystem) och nu även Pry-Cam för den svenska marknaden. Han är även den som har koll på högspänningsskarvkablar och tillbehör.

Träffa våra specialister inom Pry-Cam

Varför lösa ett problem i ditt nätverk när du kan förhindra det?

+31 (0) 65 750 7869

+46 (0) 723 480 570